Healing ceremonie

Sjamanistische healing | Individueel

Sjamanistische
healing
ceremonies

! Vanaf 1 september 2024 heb ik weer ruimte voor individuele ceremonies

Samen ontdekken

Soms loopt het gewoon even niet met je leven terwijl je toch graag vooruit wilt. En je komt eigenlijk geen stap verder omdat je maar niet kunt bedenken wat je moet doen om het allemaal wél weer te zien. Dan heb je dus eigenlijk gewoon behoefte aan een beetje hulp. Iemand die naar je luistert en met je meekijkt.

Tijdens deze ceremonie breng je jouw hulpvraag of intentie in. Vanuit de verbinding met de aarde en de kosmos maak ik contact met jou, met wie jij in wezen bent, en laten we de energie haar verhaal vertellen. Zo ontdekken we samen wat er onbewust, in essentie in je leven afspeelt en wat je nodig hebt om weer vooruit te kunnen.

De energiestroom herstellen

Begeleid door de kracht van plant en dier reizen we langs de chakra’s. Belemmerende energieën worden verwijderd, blokkades opgeruimd en verloren zielsdelen teruggehaald. Hierdoor kan de energiestroom zichzelf herstellen en krijgen lichaam en geest de kans om te helen.

Zonder ‘moeten’

Deze Healing ceremonie geeft je inzicht zonder dat je van alles ‘moet’ of veel ‘moet’ praten. Je hoeft alleen maar lekker te liggen, onder een deken. Na afloop bespreken we samen wat ik heb gezien en wat jij hebt ervaren. Vanuit het hart en altijd steunend.

Inhoud

De eerste ceremonie bestaat uit een kennismaking, reading en healing en duurt ongeveer anderhalf uur. Na afloop kijken we samen wat er nodig is en plannen we eventueel een volgende cermonie.

Tijdens de ceremonies maak ik gebruik van Sjamanistische healing technieken, waaronder: extractie, power animal retrieval, soul retrieval en dismemberment.

Uitwisseling (prijs)

De uitwisseling bestaat uit een eerlijk en passend bedrag naar eigen inzicht. Dit mag na iedere ceremonie, contant of via een tikkie worden voldaan.

krachtstok witte krijger

Ervaringen

“De reis was confronterend voor mezelf, maar het is me een stuk duidelijker geworden hoe belangrijk het is om me te focussen. Mijn missie, dromen en verlangens helpen hierbij. Heel fijn dat ik die nu inzichtelijk heb.

Anoniem

Reiziger

“Ik realiseerde me vandaag op het werk dat ik nu echt vanuit mijn zijn de keuze mag maken hoe te reageren. Niet gelijk reageren, maar eerst doorvoelen, zodat de reactie rustiger is en meer vanuit mijn hartsverbinding.”

R

Reiziger

“Op dit moment voel ik mij meer opgeruimd en lichter, vrolijker. Alsof er iets van mij afgevallen is. Ik zou dit zeker een ander aanbevelen, het is een bijzondere manier om diepere lagen aan te raken en zaken op te lossen die je in de weg staan om helemaal jezelf te zijn.”

Lucy

Reiziger

Wil je zelf leren reizen?

Lees dan meer over de Reis naar Eigen Wijsheid. Via Sjamanistische healing ceremonies verken je jouw energetisch lichaam. Je heelt oude wonden en komt opnieuw in contact met jouw innerlijke wijsheid.

Ga je mee op reis?

Bel of mail me gerust als je meer wilt weten

Agenda