Krachtstok Time to Fly

Creaties

Time to fly is de derde krachtstok die ik maakte. Hij komt van dezelfde tak als Nanûra en Witte krijger, die ik vond in Oranjewoud. Hij helpt mij om boven mijzelf uit te stijgen en los te komen van aardse beperkingen.

 

Duiding van de materialen

In het kort.

 

Eik

De Eik staat voor kracht, harmonie, steun en standvastigheid, en geeft bescherming aan alles wat er in zijn directe omgeving groeit en bloeit. Door zijn grote hoogte en diepe wortels is hij de verbinder tussen de Bovenwereld en de Benedenwereld.

 

Buizerd

De Buizerd heeft een allesoverstralend bewustzijn dat, als je het te hulp roept, adrenaline en doelgerichtheid in een situatie brengt waarmee je iets met succes tot een goed einde kunt brengen.

 

Kwarts (Bergkristal)

Kwarts is, vanwege zijn unieke kristallijne spiraalvorm, de meest krachtige genezer en energieversterker op aarde. Dit kristal verhoogt de energie tot het hoogst mogelijke niveau, afgestemd op de persoon die genezing behoeft of spiritueel werk verricht.

 

Zwart, bruin en rood

De onderkant van de krachtstok is met zwart/bruin en rood beschilderd. Dit staat voor de verbinding met het binnenste van de aarde, de lava en het magma, en zorgt er voor dat het vuur (passie) terug naar boven kan.

 

Blauw en wit

De bovenkant van de krachtstok is met blauw en wit beschilderd, bergen, lucht en water, en helpt om los te komen van de aardse beperkingen en hoog te kunnen vliegen. Samen met de onderkant is het ook een verbinder tussen de Bovenwereld en de Benedenwereld zodat ik mijzelf niet verlies in hogere sferen en wel met beide benen op de grond blijf staan.

 

Geel

De gele kraal in het midden mocht er als laatste op. Geel is de kleur van Vader Zon en staat voor de groei die het Moeder Aarde brengt. Zonder het licht en de energie van Vader Zon is er geen vruchtbaarheid en kan Moeder Aarde geen geboorte geven.

Ga je mee op reis?

Bel of mail me gerust als je meer wilt weten

Agenda