Krachtstok Nanûra

Creaties

De tweede krachtstok die ik maakte is Nanûra. Het is een persoonlijke krachtstok die mij helpt om ‘wakker’ te worden. Ze laat me rechtop staan, ze verbindt me met mijn eigen kracht, wijsheid en vuur.

De krachtstok is gemaakt van een tak van de Eik die ik vond in Oranjewoud; met koper, wol, leer, turkoois edelstenen en veren van een uil.

 

Duiding van de materialen

(in het kort)

 

Koper

Koper is verbonden met het eerste chakra, het basischakra. Het helpt me om met de aarde verbonden te blijven en balans en harmonie te ervaren. Het geeft me moed en daadkracht. Het koperdraad is in de vorm van een lemniscaat (liggende 8) gedraaid. Dit staat symbool voor oneindigheid, met de flow meebewegen.

 

Wol en leer

De jonge vrouw die dicht bij de natuur leeft en met dat wat het haar schenkt haar leven vormgeeft.

 

Turkoois

Deze edelsteen heeft een geneeskrachtige, zuiverende en beschermende werking. Het zorgt voor innerlijke rust maar kan ook vitaliserend werken. Hij helpt me negatieve energie te transformeren. Turkoois is verbonden met het vijfde chakra, het keelchakra. Dit is het chakra voor reiniging, zuivering en het harmoniseren van alle tegenstellingen.

 

Uil

De Uil is joviaal en avontuurlijk, onafhankelijk en veelzijdig, enthousiast en optimistisch, een warme persoonlijkheid. Hij symboliseert wijsheid en helderziendheid.

Ga je mee op reis?

Bel of mail me gerust als je meer wilt weten

Agenda