Sjamanistische healing opleiding

Volg het pad van jouw eigen wijsheid
en ontdek de magie van het leven

Sjamanistiche healing opleiding

sjamanistische healing opleiding

Verlangen van de Ziel

Hoge bergtoppen, schitterende vergezichten. Verlaten valleien, eenzaam en stil. Woeste stormen en ruige zeeën, en dan toch telkens weer de stralende zon die onze aarde komt verlichten. Zo is de natuur en zo is ook ons leven. De turbulentie van het leven brengt ons naast blijdschap en plezier ook pijn, verdriet, spanning en angst; waardoor we een deel van onszelf verliezen en we energetisch gewond raken. Vroeg of laat zal de ziel deze wonden, via emotionele, mentale of lichamelijke ongemakken, aan ons kenbaar maken. Je ziel wil je duidelijk maken wat het verlangt, wat jij nodig hebt.

Terug naar je oorsprong

Tijdens deze sjamanistische healing opleiding maak je via ceremonies en creatieve oefeningen opnieuw contact met het verlangen van jouw ziel. Je reist via de chakra’s terug op je pad, terug naar jouw oorsprong. Dit is de plek waar je jouw genezend geschenk, jouw unieke talent ontdekt dat jou helpt om uit de schaduw te komen en weer in het licht te gaan leven.

Onderweg geven we aandacht aan de wonden die je tijdens je levensreis hebt opgelopen en laten we helen wat geheeld mag worden. Altijd in verbinding met de aarde en de kosmos, begeleid door de kracht van plant en dier.

Vanuit jouw oorsprong reizen we naar jouw lotsbestemming en maken opnieuw contact met de roeping waarmee je geboren bent. Je laat belemmerende overtuigingen los, leert de kracht in jezelf te zien en geeft je levensmissie bestaansrecht. Hierdoor loop je steeds makkelijker het pad van jouw eigen wijsheid en blijf je dicht bij je eigen verlangen, je eigen geluk.

Inhoud

De Healing opleiding bestaat uit 15 lessen van 2,5 uur. Inclusief thee en water.

 1. Donker en Licht
 2. De energiestroom
 3. Reis naar het Paradijs
 4. De weg van het hart
 5. Doen wat je wilt
 6. Wat er in je leeft
 7. Het recht om te zijn
 8. Jouw waarheid
 9. Verder zien
 10. In verbinding zijn
 11. Heilige koeien
 12. Voorouderheling
 13. Lotsbestemming
 14. Nieuwe lichamen aanmaken
 15. Afronding
Start

De pilot van de opleiding start op donderdagochtend 1 februari 2024. Wegens grote belangstelling start er op dinsdagochtend 6 februari nog een pilotgroep.

Er is iedere week les, met uitzondering van vakanties en feestdagen, van 9:30 tot 12:00 uur. Inloop vanaf 9:15.

Er is plek voor zes reizigers.

Locatie
Tjalling H. Haismastraat 6
9251AV Burgum

Bekijk de route

Uitwisseling (prijs)

Deelname aan de pilot van de opleiding kost € 400,- (in plaats van € 600,-) voor 15 lessen van 2,5 uur. Dit mag in drie termijnen worden voldaan.

De lessen zijn inclusief:

 • een individuele sjamanistische healing ceremonie
 • handouts van de lessen
 • tussentijds contact via mail of whatsapp

 

*Prijzen en inhoud onder voorbehoud.

 

witte krijger 1
witte krijger 2
witte krijger 3
krachtstok witte krijger

Ervaringen

“De reis was confronterend voor mezelf, maar het is me een stuk duidelijker geworden hoe belangrijk het is om me te focussen. Mijn missie, dromen en verlangens helpen hierbij. Heel fijn dat ik die nu inzichtelijk heb.

Anoniem

Reiziger

“Ik realiseerde me vandaag op het werk dat ik nu echt vanuit mijn zijn de keuze mag maken hoe te reageren. Niet gelijk reageren, maar eerst doorvoelen, zodat de reactie rustiger is en meer vanuit mijn hartsverbinding.”

R

Reiziger

“Op dit moment voel ik mij meer opgeruimd en lichter, vrolijker. Alsof er iets van mij afgevallen is. Ik zou dit zeker een ander aanbevelen, het is een bijzondere manier om diepere lagen aan te raken en zaken op te lossen die je in de weg staan om helemaal jezelf te zijn.”

Lucy

Reiziger

Meld je aan voor de Sjamanistische healing opleiding

Na aanmelden volgt eerst een kennismakingsgesprek waarin we samen kijken of deze opleiding op dit moment de juiste keuze is.

De school/praktijk is tot 1 januari 2024 gesloten i.v.m. een verhuizing en verbouwing. Kennismakingsgesprekken zullen daarom tussen 8 januari en 1 februari plaatsvinden.

Aanmelden Healing opleiding

Aanmelden