Sjamanistische healing ceremonie

Individueel

Sjamanistische healing

In verband met een verhuizing, verbouwing en opnieuw inrichten van mijn praktijkruimte kan ik helaas tot janurari 2024 geen ceremonies plannen.

 

Soms loopt het gewoon even niet met je leven terwijl je toch graag vooruit wilt. En je komt eigenlijk geen stap verder omdat je maar niet kunt bedenken wat je moet doen om het allemaal wél weer te zien. Dan heb je dus eigenlijk gewoon behoefte aan een beetje hulp. Iemand die naar je luistert en met je meekijkt, zonder dat je direct veel moet investeren.

 

Samen ontdekken

Tijdens de sjamanistische healing ceremonie breng jij jouw hulpvraag of intentie in. Vanuit de verbinding met de aarde en de kosmos maak ik contact met jou, met wie jij in wezen bent, en laten we de energie haar verhaal vertellen. Zo ontdekken we samen wat er op dit moment, onbewust, in essentie in je leven afspeelt en wat je nodig hebt om weer vooruit te kunnen.

 

De energiestroom herstellen

Begeleid door de kracht van plant en dier, worden tijdens de ceremonie belemmerende energieën verwijderd, blokkades opgeruimd en verloren zielsdelen teruggehaald. Hierdoor kan de energiestroom zich herstellen en krijgt het lichaam de kans om zichzelf te helen.

 

Een ervaring

“Wow! Wat een prachtig verslag van wat je bij mij hebt waargenomen. Het resoneert 100%. En de ijsvogel qua boodschap echt spot on. Zo mooi. Ik realiseerde me vandaag op het werk dat ik nu echt vanuit mijn zijn de keuze mag maken hoe te reageren. Ook in
mijn relatie. Niet gelijk reageren, maar eerst doorvoelen, zodat de reactie rustiger is en meer vanuit mijn hartsverbinding. Ook kreeg ik mooie ingevingen hoe ik energie en liefde door mag geven, zo mooi! Nogmaals heel hartelijk dank voor jouw zijn, jouw gidsen die mij weer een stukje dichter bij mijn kern mochten brengen. Hartegroet,”

 

Zonder ‘moeten’

Deze ceremonie geeft je inzicht zonder dat je van alles ‘moet’ of veel ‘moet’ praten. Je hoeft alleen maar lekker te liggen, onder een deken. Na afloop bespreken we samen wat ik heb gezien en wat jij hebt ervaren. Vanuit het hart en altijd steunend.

 

Waarom bij mij

Dat lees je op de pagina mijn verhaal. En anders weet je misschien al dat ik geloof in energie en dat het bedoeld is om te stromen. En in mijn ervaring in dit leven heb ik inmiddels zoveel ontdekt over energie, dat ik mijn kennis graag deel. Zo laagdrempelig mogelijk. En zo eenvoudig mogelijk.

 

De uitwisseling

Voor de individuele ceremonie, van ongeveer anderhalf uur, vraag ik 60 euro*. Dit is inclusief uitgewerkt reisverslag in pdf. De ceremonie vindt plaats bij mij thuis of bij jou. Een ceremonie op afstand is ook mogelijk.

Bel of mail gewoon om een sessie te plannen. Dan ontdekken we het samen. Dan maken we elkaar blij!

of…
Je mag natuurlijk altijd zo, nu en dan, terugkomen, wanneer je de behoefte voelt. Maar weet je eigenlijk al dat je meer wilt, lees dan nog even over de sjamanistische healing opleiding.

*Tarieven zijn vrijgesteld van btw. en onder voorbehoud.

*Voor de reiskosten reken ik een bedrag van 30 cent per kilometer.

*Ik hanteer een maximale reistijd van 45 minuten. Voor het berekenen van de afstand, vanaf mijn woonadres, maak ik gebruik van Google Maps.

Ga je mee op reis?

In januari 2024 start de pilot van de Healing opleiding.

Agenda