Opleiding

sjamanistische healing opleiding

Healing opleiding

Tijdens deze opleiding sjamanisme verken je via sjamanistische healing ceremonies jouw energetisch lichaam. Je heelt oude wonden en komt opnieuw in contact met jouw eigen wijsheid.

Healer opleiding

Wil je graag anderen begeleiden op hun levenspad? Vervolg dan je reis met de Healer opleiding. Tijdens deze opleiding leer je de sjamanistische healing technieken toe te passen, zodat je ze kunt inzetten in je hedendaagse praktijk.

wat is sjamanisme

“De reis was confronterend voor mezelf, maar het is me een stuk duidelijker geworden hoe belangrijk het is om me te focussen. Mijn missie, dromen en verlangens helpen hierbij. Heel fijn dat ik die nu inzichtelijk heb.

Anoniem

Reiziger

“Ik realiseerde me vandaag op het werk dat ik nu echt vanuit mijn zijn de keuze mag maken hoe te reageren. Niet gelijk reageren, maar eerst doorvoelen, zodat de reactie rustiger is en meer vanuit mijn hartsverbinding.”

R

Reiziger

“Op dit moment voel ik mij meer opgeruimd en lichter, vrolijker. Alsof er iets van mij afgevallen is. Ik zou dit zeker een ander aanbevelen, het is een bijzondere manier om diepere lagen aan te raken en zaken op te lossen die je in de weg staan om helemaal jezelf te zijn.”

Lucy

Inner leaderschip coach

“Als nuchtere Fries die wel open staat voor andere denkwijzen ga ik naar Gerry toe. Gerry is een zachtaardige, lieve vrouw en haar praktijk straalt rust uit. Het is bijzonder om te ervaren hoe Gerry verhelderende informatie geeft waarna je met de gekregen handvaten aan de slag kunt. Ik zou zeggen: beleef het eens voor jezelf.”

Hanneke

Reiziger

“Ja wauw, zo’n fijne workshop ‘Energie voor je bedrijf’ gehad! Gisteren deze workshop bij Gerry gevolgd. Heel waardevol hoe Gerry dit aanpakte: ze neemt je via hele logische stappen mee op ontdekkingsreis naar jouw energie, die je daarmee kunt vertalen naar de kleur en vorm van je huisstijl en website.”

Ans Rozendal

Onbelemmerd ondernemen

Ga je mee op reis?

In januari 2024 start de pilot van de Healing opleiding.

Agenda