Agenda

Energetische en Sjamanistische bewustwording

Sjamanisme in Friesland

In friesland

Ga je mee op ontdekkingstocht?

21 maart 2024 | Healing opleiding (vol)

Donderdagochtend van 09:30 tot 12:00
info en aanmelden

10 september 2024 | Healing opleiding

Dinsdagochtend van 09:30 tot 12:00
info en aanmelden

Sept. 2024 | Healer opleiding

Donderdagochtend van 09:30 tot 12:00
meer info volgt binnenkort

Wil je op de hoogte blijven van mijn agenda en zo nu en dan een druppel wijsheid ontvangen? Zet je naam dan op mijn lijst.

“De reis was confronterend voor mezelf, maar het is me een stuk duidelijker geworden hoe belangrijk het is om me te focussen. Mijn missie, dromen en verlangens helpen hierbij. Heel fijn dat ik die nu inzichtelijk heb.

Anoniem

Reiziger

“Ik realiseerde me vandaag op het werk dat ik nu echt vanuit mijn zijn de keuze mag maken hoe te reageren. Niet gelijk reageren, maar eerst doorvoelen, zodat de reactie rustiger is en meer vanuit mijn hartsverbinding.”

R

Reiziger

“Op dit moment voel ik mij meer opgeruimd en lichter, vrolijker. Alsof er iets van mij afgevallen is. Ik zou dit zeker een ander aanbevelen, het is een bijzondere manier om diepere lagen aan te raken en zaken op te lossen die je in de weg staan om helemaal jezelf te zijn.”

Lucy

Inner leaderschip coach

“Als nuchtere Fries die wel open staat voor andere denkwijzen ga ik naar Gerry toe. Gerry is een zachtaardige, lieve vrouw en haar praktijk straalt rust uit. Het is bijzonder om te ervaren hoe Gerry verhelderende informatie geeft waarna je met de gekregen handvaten aan de slag kunt. Ik zou zeggen: beleef het eens voor jezelf.”

Hanneke

Reiziger

“Ja wauw, zo’n fijne workshop ‘Energie voor je bedrijf’ gehad! Gisteren deze workshop bij Gerry gevolgd. Heel waardevol hoe Gerry dit aanpakte: ze neemt je via hele logische stappen mee op ontdekkingsreis naar jouw energie, die je daarmee kunt vertalen naar de kleur en vorm van je huisstijl en website.”

Ans Rozendal

Onbelemmerd ondernemen

Blijf op de hoogte

en ontvang zo nu en daneen druppel wijsheid in je mailbox

druppel wijsheid