Opleiding sjamanisme in Friesland

Agenda

Opleidingen Sjamanisme in Friesland

Sjamanisme in friesland

Ga je mee op ontdekkingstocht?

Ontdek hier wanneer we weer vertrekken

Mrt 2023 | Oefengroep healing opleiding (vol)

Donderdagochtend 09:30 tot 12:00
info en aanmelden

Sept 2023 | Pilot healing opleiding

Zaterdagochtend 09:30 tot 12:00
info en aanmelden

Jan 2024 | Healing opleiding

Start Healing opleiding
Op een ochtend van 09:30 tot 12:00
info en aanmelden

“De reis was confronterend voor mezelf, maar het is me een stuk duidelijker geworden hoe belangrijk het is om me te focussen. Mijn missie, dromen en verlangens helpen hierbij. Heel fijn dat ik die nu inzichtelijk heb.

Anoniem

Reiziger

“Ik realiseerde me vandaag op het werk dat ik nu echt vanuit mijn zijn de keuze mag maken hoe te reageren. Niet gelijk reageren, maar eerst doorvoelen, zodat de reactie rustiger is en meer vanuit mijn hartsverbinding.”

R

Reiziger

“Op dit moment voel ik mij meer opgeruimd en lichter, vrolijker. Alsof er iets van mij afgevallen is. Ik zou dit zeker een ander aanbevelen, het is een bijzondere manier om diepere lagen aan te raken en zaken op te lossen die je in de weg staan om helemaal jezelf te zijn.”

Lucy

Inner leaderschip coach

“Als nuchtere Fries die wel open staat voor andere denkwijzen ga ik naar Gerry toe. Gerry is een zachtaardige, lieve vrouw en haar praktijk straalt rust uit. Het is bijzonder om te ervaren hoe Gerry verhelderende informatie geeft waarna je met de gekregen handvaten aan de slag kunt. Ik zou zeggen: beleef het eens voor jezelf.”

Hanneke

Reiziger

“Ja wauw, zo’n fijne workshop ‘Energie voor je bedrijf’ gehad! Gisteren deze workshop bij Gerry gevolgd. Heel waardevol hoe Gerry dit aanpakte: ze neemt je via hele logische stappen mee op ontdekkingsreis naar jouw energie, die je daarmee kunt vertalen naar de kleur en vorm van je huisstijl en website.”

Ans Rozendal

Onbelemmerd ondernemen

De volgende healing opleiding sjamanisme start in september 2023

Ga je mee op reis?

Agenda