Healing opleiding

Volg het pad van jouw eigen wijsheid
en ontdek de magie van het leven

Opleiding

Verlangen van de Ziel

Hoge bergtoppen, schitterende vergezichten. Verlaten valleien, eenzaam en stil. Woeste stormen en ruige zeeën, en dan toch telkens weer de stralende zon die onze aarde komt verlichten. Zo is de natuur en zo is ook ons leven. De turbulentie van het leven brengt ons naast blijdschap en plezier ook pijn, verdriet, spanning en angst; waardoor we een deel van onszelf verliezen en we energetisch gewond raken. Vroeg of laat zal de ziel deze wonden, via emotionele, mentale of lichamelijke ongemakken, aan ons kenbaar maken. Je ziel wil je duidelijk maken wat het verlangt, wat jij nodig hebt.

Terug naar je oorsprong

Via meditatiereizen en creatieve oefeningen ontdek en ervaar je het energiesysteem met haar Chakra’s. Hierdoor ontstaat de ruimte om opnieuw contact te maken met het verlangen van jouw ziel. Je reist terug op je pad, terug naar jouw oorsprong. Dit is de plek waar je jouw genezend geschenk, jouw unieke talent ontdekt dat jou helpt om uit de schaduw te komen en weer in het licht te gaan leven.

Onderweg geven we aandacht aan de wonden die je tijdens je levensreis hebt opgelopen en laten we helen wat geheeld mag worden. Altijd in verbinding met de aarde en de kosmos, begeleid door de kracht van plant en dier.

Vanuit jouw oorsprong reizen we naar jouw lotsbestemming en ontdekken de roeping waarmee je geboren bent. Je laat belemmerende overtuigingen los, leert de kracht in jezelf te zien en geeft je levensmissie bestaansrecht. Hierdoor loop je steeds makkelijker het pad van jouw eigen wijsheid en blijf je dicht bij je eigen verlangen, je eigen geluk.

Module 1 | Understanding Life’s Journey

Je leert jezelf verbinden met de aarde en maakt contact met voelen. We gebruiken visualisatie en beweging als verkenningstocht door je eigen energiesysteem.

10 lessen van 2,5 uur

Module 2 | Finding Your True Self
Je krijgt inzicht in hoe je met jezelf en met de ander communiceert. Je komt opnieuw in contact met jouw innerlijke wijsheid en maakt de reis terug naar je zelf.

10 lessen van 2,5 uur

Module 3 | Becoming the healed one

In de laatste module leer je leven vanuit je missie, laat heilige koeien (overtuigingen) achter je en herziet je zielscontracten. We werken met stemvorken, klankschalen, edelstenen en andere krachtvoorwerpen.

10 lessen van 2,5 uur

Praktische info

Start

Op donderdagochtend 16 maart 2023 start een oefengroep. Deze groep is vol!

De pilot van de opleiding start in januari 2024.

Locatie

De pilot van de opleiding is op een nader te bepalen locatie ergens in Friesland. Vermoedelijk in Jirnsum of omgeving.

Uitwisseling

Deelname aan de pilot van de opleiding kost € 600,- voor 30 lessen van 2 uur. Dit mag in drie termijnen worden voldaan.

Ervaringen

“De reis was confronterend voor mezelf, maar het is me een stuk duidelijker geworden hoe belangrijk het is om me te focussen. Mijn missie, dromen en verlangens helpen hierbij. Heel fijn dat ik die nu inzichtelijk heb.

Anoniem

Reiziger

“Ik realiseerde me vandaag op het werk dat ik nu echt vanuit mijn zijn de keuze mag maken hoe te reageren. Niet gelijk reageren, maar eerst doorvoelen, zodat de reactie rustiger is en meer vanuit mijn hartsverbinding.”

R

Reiziger

“Op dit moment voel ik mij meer opgeruimd en lichter, vrolijker. Alsof er iets van mij afgevallen is. Ik zou dit zeker een ander aanbevelen, het is een bijzondere manier om diepere lagen aan te raken en zaken op te lossen die je in de weg staan om helemaal jezelf te zijn.”

Lucy

Reiziger

Meld je aan

Na aanmelden volgt eerst een kennismakingsgesprek waarin we samen besluiten of deze opleiding passend voor je is.

Aanmelden Healing opleiding

Aanmelden